Uslovi prodaje

Opšti uslovi

Programi.Bloginja.com Nudi kupovinu Edukativnog Programa, što predstavlja pružanje usluge informacionog društva. Kupovinom Programa Korisnik stiče pravo na pristup digitalnim materijalima u predviđenom vremenskom periodu a u skladu sa Opisom Programa.

Sve cene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine. Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete imejl potvrdu porudžbine. Ovaj imejl sadrži vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja.

Cene naših usluga se mogu promeniti u svakom trenutku.

Nakon prijema porudžbine kupac će telefonskim putem ili imejlom biti obavešten ukoliko data usluga trenutno nije dostupna.

Prodavac se obavezuje da Korisniku obezbedi pristup materijalima plaćenog Programa  pruži u predviđenom roku. Nastojimo da budemo što precizniji u opisu usluga, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske ili imejl potvrde porudžbine.

Za sve Edukativne Programe neophodna je prethodna uplata. 

Načini plaćanja

Online porudžbine mogu se platiti:

  • Avansno, opštom uplatnicom u pošti ili banci

  • Platnim karticama (Visa, MasterCard, Maestro , American Express, Dinacard)

Marijana Vuksanović PR BLOGINJA nije u sistemu PDV-a.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima (RSD). 

Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Plaćanje platnim karticama putem Interneta

Ukoliko posedujete Visa, MasterCard, Maestro , American Express ili Dinacard platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za internet  plaćanje, možete izabrati ovaj način plaćanja.

Prilikom plaćanja karticom putem Interneta unos podataka o kartici se vrši na zaštićenoj stranici payment gateway sistema WS Pay. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Nakon što potvrdite narudžbinu, bićete preusmereni na stranicu WSPay, na kojoj vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćanje. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na Marijana Vuksanović PR BLOGINJA sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno, a na Vašu mail adresu će stići mail sa potvrdom porudžbine. U slučaju da plaćanje nije uspelo bićete vraćeni na Marijana Vuksanović PR BLOGINJA sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime Marijana Vuksanović PR BLOGINJA obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Marijana Vuksanović PR BLOGINJA (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Iz sigurnosnih razloga, podaci o Vašoj platnoj kartici nisu vidljivi ni jednoj trećoj strani. Stranica WS Pay je zaštićena, sigurna za ovaj način plaćanja i koristi Verified by Visa ili MasterCard Secure code zaštitu.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama WSPay. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Reklamacije

Potrošač ima prava da podnese reklamaciju na ukazanu uslugu u roku od 14 dana do kupovine.

Zahtev za Reklamacije se podnose u pisanoj formi na email:
[email protected]

U Zahtevu za Reklamaciju je potrebno navesti:

  • Ime i Prezime, telefon, adresu

  • Podatke o broju porudžbine

  • Razlog za reklamaciju

Marijana Vuksanović PR BLOGINJA se obavezuje da dostavi rešenje o Reklamaciji u roku od 14 radnih dana od dana prijema zahteva.

Marijana Vuksanović PR BLOGINJA  pruža uslugu informacionog društva odnosno isporuke digitalnog sadržaja, to na izvršenuu potpunosti  uslugu nije moguće izjaviti reklamaciju. 

Lice koje ima svojstvo potrošača (Korisnik – Polaznik) pristankom na ove Uslove se izričito saglašava i potvrđuje da gubi pravo na odustanak od ugovora, s obzirom na to da Kompanija putem Portala vrši isporuku digitalnog sadržaja (koji se ne isporučuje na trajnom nosaču zapisa) i to izvršenje isporuke započinje tek posle prethodne izričite saglasnosti i potvrde date prilikom zaključenja ovog ugovora, odnosno pristankom na ove Uslove.

Kupac Programa (Polaznik) svakim pojedinim plaćanjem nekog Programa se saglašava i potvrđuje da gubi pravo na odustanak od ugovora u smislu Zakona o zaštiti potrošača.

Bez obzira na navedeno, Marijana Vuksanović PR BLOGINJA omogućava svakom pojedinom Korisniku da u roku od 30 dana od dana početka Programa odustane od Programa i zahteva povraćaj sredstava u iznosu proporcionalno sadžaju neisporučenih Digitalnih materijala. 

Marijana Vuksanović PR BLOGINJA potvrđuje da je usluga koju prodaje u svemu saobrazna sa Opisom kojom je svaki od obrazovnih programa označen. Marijana Vuksanović PR BLOGINJA potvrđuje da usluga koju prodaje ima svojstva koja su opisana u Opisu Obrazovnog Programa koji se prodaje. U slučaju sumnje, saobraznost usluge se isključivo utvrđuje u odnosu na njena svojstva i njenu namenu kako je to navedeno u pripadajućom Opisu Usluge.

Povraćaj sredstava


Ukoliko je Kupac nezadovoljan isporučenim digitalnim sadržajem, može zahtevati prekid učešća u Programu i zatražiti refundaciju sredstava u procentualnoj razmeri digitalnog materijala koji još nije isporučen. (Digitalni materijal se računa kao isporučen ukoliko je Korisniku bio dodeljen pristup određenom delu Programa)

Zahtev za raskid ugovora i refundaciju se šalje na mejl [email protected] 

U zahtevu je potrebno navesti:

Podatke o Korisniku

Podatke o Kupljenom Programu

Razlog nesaobraznosti Usluge

Rešenje o raskidu ugovora i refundaciji se dostavlja u roku od 14 dana od prijema Zahteva.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Marijana Vuksanović PR BLOGINJA  je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Marijana Vuksanović PR BLOGINJA se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.

Hvala na ukazanom poverenju.