Politika privatnosti

Pristupanjem sajtu Marijana Vuksanović PR BLOGINJA, Vi prihvatate i slažete se sa svim uslovima Politike Privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u Politici Privatnosti, potrebno je da odmah napustite sajt i prestanete sa korišćenjem usluga sajta.

Politika privatnosti se može menjati s vremena na vreme ažuriranjem ove stranice. Trebalo bi da se ova stranica povremeno poseti kako biste imali uvid u promene.

Ukoliko Vas zamolimo da nam obezbedite određene informacije kojima bismo Vas identifikovali prilikom korišćenja sajta, uveravamo Vas i garantujemo da će ti podaci biti korišćeni u skladu sa Politikom privatnosti.

Marijana Vuksanović PR BLOGINJA programi.bloginja.com sajt je u vlasništvu firme Marijana Vuksanović PR BLOGINJA, sa matičnim brojem 63982482 i sedištem u ul. Stevana Sinđelića 45, Despotovac.

Prilikom popunjavanja registracionog formulara na sajtu programi.bloginja.com, Vi prihvatate i slažete se sa time da će administratori sajta koristiti Vaše lične podatke za sledeće namene:

Da Vas kontaktiraju, kao klijenta sajta;

Radi obrađivanja Vaših porudžbina;

Da Vam se omogući pristup određenim takmičenjima, poklonima i ostalim promotivnim aktivnostima;

Da Vam se pošalje nereklamna i administrativna obaveštenja (na primer promene na sajtu ili Vašem nalogu);

Slanje obaveštenja o ponudama, popustima ili drugim komercijalnim informacijama vezanim za Marijana Vuksanović PR BLOGINJA ili neku treću stranu, sa kojom Marijana Vuksanović PR BLOGINJA ima poslovnu saradnju.

Mi čuvamo Vaše lične podatke kako bismo Vam slali informacije o Vašem nalogu na sajtu Marijana Vuksanović PR BLOGINJA, da možemo da Vas informišemo o statusu Vaših porudžbina i radi evaluacije kvaliteta proizvoda i usluga koje koristite.

Uslovi i regulative koji se odnose na korišćenje informacija dobijenih prilikom online plaćanja se nalaze u odeljku Uslovi korišćenja kompanije za procesiranje plaćanja i Marijana Vuksanović PR BLOGINJA niti će zahtevati, niti će čuvati informacije vezane za Vašu Platnu karticu.

Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Politiku privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem email na [email protected]

Zaštita privatnosti korisnika

U ime Marijana Vuksanović PR BLOGINJA obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Marijana Vuksanović PR BLOGINJA (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Politika privatnosti

Zaštita privatnosti ličnih podataka korisnika sajtova je od najvećeg značaja za našu kompaniju. Sve aktivnosti na internetu koje su povezane sa Marijana Vuksanović PR BLOGINJA su usklađeni sa propisima Republike Srbije, a takođe prate intenciju GDPR.

Podacima o ličnosti smatraju se oni podaci koji otkrivaju Vaš identitet, npr. Vaše ime i prezime, adresa, broj telefona ili e-mail. Marijana Vuksanović PR BLOGINJA ne prikuplja podatke o ličnosti bez vaše dozvole tj. ukoliko vi niste voljni da nam ih date npr. kada poručujete proizvod ili se prijavljujete za newsletter.

Prihvatanjem ovih Uslova dajete izričit pristanak tj. saglasnost da Marijana Vuksanović PR BLOGINJA, povezana lica i njeni poslovni partneri, prikupljaju, obrađuju, te međusobno prosleđuju i razmenjuju podatke navedene u porudžbenici, kao i podatke o porudžbinama u svrhu brige o kupcima i marketinga, rešavanja reklamacija, kao i praćenja preferencija — potreba potrošača, kako bi Marijana Vuksanović PR BLOGINJA ocenila da li ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga i proizvoda. Sve posredovane informacije su sigurne, nećemo ih ni pod kojim uslovima zloupotrebiti niti prodavati na tržištu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa Marijana Vuksanović PR BLOGINJA. Svi zaposleni Internet prodavnice Društvena dinamika USZ (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Prihvatanjem ovih Uslova potvrđujete da ste upoznati sa  pravom da u svakom trenutku možete u celini povući ovu izjavu o saglasnosti.

Nećemo vam nikada slati e-mailove za koje se niste samovoljno prijavili.

Više o zaštiti podataka o ličnosti možete pročitati u odeljku Politika privatnosti.

Pobrinućemo se da se uvek možete brzo i jednostavno odjaviti u slučaju da više ne želite da primate e-mailove sa našeg sajta.

Marijana Vuksanović PR BLOGINJA preduzima sve mere kako bi maksimalno osigurala lične podatke. Ti podaci su brižljivo osigurani od gubitka, uništavanja, izmena, falsifikovanja, manipulacije i neovlašćenog pristupa ili upotrebe.

Marijana Vuksanović PR BLOGINJA preporučuje svim roditeljima ili starateljima da decu uče bezbednom i odgovornom postupanju sa ličnim podacima na Internetu. Maloletnici ne bi trebalo da otkrivaju svoje lične podatke Marijana Vuksanović PR BLOGINJA bez prethodne dozvole roditelja ili staratelja. Marijana Vuksanović PR BLOGINJA nikada neće namerno uzimati lične podatke od maloletnika, niti ih na bilo koji drugi način koristiti, niti ih ustupiti trećim licima bez dozvole.

Automatski zabeležene informacije (one koje nisu lični podaci)

Kada pristupite web sajtu Bloginja.com opšte informacije, koje se ne smatraju ličnim (internet browser, broj poseta, prosečno vreme koje trošite na sajtu, stranice koje otvarate) se automatski beleže (taj proces nema veze sa registracijom na sajtu). Ove informacije se upotrebljavaju kako bismo održavali sajt, poboljšavali njegov sadržaj i funkcionalnost. Podaci se ne razmatraju detaljno, niti ustupaju trećim licima.

  • Vaš uređaj pamti sve informacije koje ste uneli, tako da sledeći put kad se budete vratili na sajt nećete morati da ih ponovo unosite;

  • Prilagođava sadržaj vašim preferencijama, i dobijate informacije u skladu sa Vašim profilom;

  • Dobićete promocije i specijalne akcije koje odgovaraju Vašim potrebama.